SURINAAMS EETHUIS ROSE

Recentebeoordeling


4 sterren uit 460 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Surinaams Eethuis Rose. Meer weten? Ontdek meer

22 feb 2024 om 20:40 Het eten was echt lekker
19 feb 2024 om 19:52 Ik de roti lams wat waterig en flauw van smaak en ook de peper was een bakje peperwater. Ik zou dit niet zo snel een tweede keer bestellen.
18 feb 2024 om 13:10 Het eten was nog heerlijk warm, goed gevulde bak!! Erg lekker, zoals ik gewend ben!
31 jan 2024 om 17:38 Eten was niet lekker ben niet tevreden ik blijf het elke keer weer proberen maar blijft een teleurstelling mensen die dit lekker vinden weten niet wat surinaams eten is
9 jan 2024 om 22:59 De sauto is niet consistent. Het was de lekkerste sauto van amsterdam,voor mij. Maar de laatste tijd is het maar de vraag hoe die zal smaken. Of er is geen vaste kok of de soep wordt aangelengd. Heel jammer in ieder geval want hii valt nu echt tegen.
5 jan 2024 om 20:20 Was veel te pittig en dus niet te eten
21 dec 2023 om 19:26 Het kwam goed op tijd ondanks dat het heel erg stormde. Heerlijk eten, heerlijke roti wraps, altijd tevreden met jullie!
18 dec 2023 om 16:32 roti besteld zonder roti plaat! Van honger krijg ik een slecht humeur! Maar nu ben ik razend!
9 dec 2023 om 19:33 Goed !!!
8 dec 2023 om 21:07 Goed eten en snel geleverd
29 nov 2023 om 16:10 Saté was droog vlees en taai. Kleinere porties vleesworst én erg pittig. Ben dit niet gewend bij Rose.
22 nov 2023 om 0:32 Gelijk na het eten buikpijn en diarree