SURINAAMS EETHUIS ROSE

Recentebeoordeling


4 sterren uit 476 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Surinaams Eethuis Rose. Meer weten? Ontdek meer

17 mei 2024 om 11:16 Ik bestel vaker en vind het heerlijke roti en bara. Ook op tijd geleverd!
14 mei 2024 om 21:26 Heerlijk eten en top snelle bezorging!
13 mei 2024 om 15:57 Heerlijk! You are the best!!
6 mei 2024 om 19:17 We misten alleen een gekookt eitje
2 mei 2024 om 19:52 Zoals gewoonlijk was het eten grandioos.
12 apr 2024 om 20:47 Het was lauw en bij de roti mis ik een ei . Moest alles opwarmen en iets te zout
9 apr 2024 om 19:42 Werd voor tijdsafspraak bezorgt. De Bami was erg lekker. Werd gebeld dat ze mijn drinken niet hadden. Ze stelde iets anders voor van Maaza wat nog lekkerder was. Top zaak. Echt 100% een aanrader.
28 mrt 2024 om 10:38 Het eten was heerlijk, zoals altijd. Ik had een bezorgtijd geselecteerd, vandaar dat het langer duurde. Daar koos ik bewust voor.
13 mrt 2024 om 18:49 snel bezorging & heel lekkere roti rol
6 mrt 2024 om 20:31 deze hap was top, lekkere maaltijd, toppie eten - culinair gezien zelfs subliem!
5 mrt 2024 om 20:07 Hun gerechten zijn echt lekker vooral die nasi met doksen vlees die ik al 2 keer heb besteld
28 feb 2024 om 20:02 Heerlijk gegeten!